Saturday, October 11, 2008

Tigers - Cardinals 28:35

Tegnap volt az idény meccse a Tigers focistáinak: a Louisville a legjobb csapat, amelyik idejön ebben az évadban, minek köszönhetően csak 30 dolláros jegyek voltak, persze diákoknak ingyen és hálistennek a diákok vendégjegyei is éltek, így most se kellett 7 dollárnál többet áldozni. Viszont kicsit több, mint 40ezer ember volt, közvetített az ESPN is, aminek hála a meccs több, mint 3 és fél órát tartott, merthogy nyilván a reklámblokkok miatt sokkal töredezettebb volt a játék, minden időkérés megvolt, meg amúgy is. A Tigers elég jól tartotta magát ahhoz képest, hogy az ellenfél mennyivel jobb volt elvileg, és igazság szerint a Cardinals 5 touch downjából 3-at maguknak köszönhetnek: először amikor épp ők értek el touch downt (ezzel vezettek 14:7-re) a kezdőrúgás után az ellenfél játékosát a saját alapvonalától indulva nem sikerült 90 yardon kersztül megállítani..., aztán másodjára az első félidőből 13 mp volt hátra, amikor az idő hiánya miatt inkább a kapura rúgtá a labdát, de a Cardinals blokkolt és a csatár beszaladt touch down-ra, újabb gratula. Végül, amikor sikerült feljönni 28:28-ra, akkor támadás közben bírták a fiúk úgy eladni a labdát, hogy végigszaladt az ellenfél játékosa.

A legviccesebb persze az volt, hogy az egyik cheergirl kezét meccs közben kérték meg a túloldalon az első sorban Will - You - Merry - Me? táblákat felemelve. Csak annyi látszott, hogy nagy a mozgás, de nem volt világos, hogy igent mondott-e a hölgy.

Ezenfelül, mivel a Tigers 21 pontig (illetve tovább)  jutott, így jövő csütörtökig jogosult vagyok a Danver's kajáldában egy szenyóra a jegyem bemutatása ellenében, de az nagyon messzire van, illetve az ellenfél egyik segédedzőfélesége Csank János nyomába eredt.

No comments: